7 BraåsStugan - Värt att tänka på vid stugval
HEM  

VÅRA STUGOR  

PLANRITNINGAR  

STANDARDDETALJER  
OCH TILLVAL  


OMBYGGDA STUGOR  

VÄRT ATT VETA  
VID STUGVAL  


VANLIGA FRÅGOR  

PRISLISTA &  
BETALNINGSVILLKOR  


MONTERINGS-  
ANVISNINGAR  


BESTÄLL BROSCHYR  

VÅR UTSTÄLLNING  

BILDKAVALKAD  

KONTAKT  


Värt att tänka på vid stugval.

När du ska välja stugleverantör så vill vi att du tänker på följande saker:

Vi på BraåsStugan tillverkar alla våra stugor i knuttimrat utförande. Det innebär att stugan är färdig att använda så fort den är uppmonterad. Med det menar vi att du inte har någon invändig regelstomme som du måste klä med panel eller dylikt.

Vi tillverkar alla stugor uteslutande i svensk fur och gran, såväl vägg och tak som golv. Inget material kan väl framkalla den trevliga och varma känslan som riktigt trä kan?

Som standard ingår låscylinder och dörrhandtag i alla leveranser, liksom fönsterbleck och snickarglädje runt dörr, fönster och vindskivor (snickarglädje kan variera, se bild).

Samtliga fönster är glasade och kittade samt spröjsade på gammalt och traditionellt sätt, alltså inga lösa spröjs som lossnar eller vrider sig.

Takbeklädnaden är utförd med underlags-papp. Det är en papp som du alltid måste lägga på innan du väljer ett säkrare takmaterial. Varför vi valt att inte leverera stugorna med ett slutligt takmaterial beror på att smaken varierar från kund till kund. Som tillval kan vi rekommendera vårt vackra takshingel.

Beställer du din stuga av BraåsStugan så får du i god tid före stugleveransen tillsänt dig en monteringsanvisning, som du kan läsa igenom. Har du några frågor så är du alltid välkommen att ta kontakt.

När det gäller fraktvillkor så levereras stugpaketet till närmaste SCHENKER eller DHL fraktterminal, där du sedan hämtar stugpaketet när det passar dig. Du kan också hämta stugpaketet direkt på fabriken.

Fråga alltid din stugleverantör vad som ingår och även vad som inte ingår! Det är väl alltid slutpriset som gäller?

Vi hoppas att denna information ska hjälpa dig i ditt val av stuga.

BraåsStugans motto är alltid att ett förtroende ska kvarstå efter avslutad leverans så att gamla kunder skapar nya. Välkommen med din beställning!

BraåsStugan AB